Cum si cati bani poti sa faci cu Oriflame?

Eu consider ca acum Oriflame ofera cu siguranta una dintre cele mai bune afaceri la cheie. Este cea mai simpla afacere care se poate face foarte simplu online.

Cum si cati bani poti sa faci cu Oriflame?

Ai 2 variante:
1. Faci bani pe termen scurt daca te axezi pe vanzare directa prezentand catalogul prietenilor si cumuland o comanda cat mai mare.
2. Iti asiguri un castig pe termen lung, inscriind alti consultanti Oriflame; compania Oriflame iti ofera pana la 21% din vanzarea persoanleor recomandate de tine. 

O sa analizam variantele pe rand. Incepem cu prima.

Cum poti castiga din vanzare directa cu Oriflame?
Nu e complicat deloc. Trebuie doar sa strangi comenzi de produse cosmetice, le cumperi de la Oriflame, platesti factura, si ramai cu o suma de bani corespunzatoare discountului pe care il primesti.
Cum faci rost de comenzi? Trebuie sa prezinti catalogul prietenilor, colegilor si cunostintelor, si eventual sa stii cate ceva despre produsele din el, ca sa le poti recomanda. Cand iei comenzi e de preferat sa ti le notezi pe catalog sau pe o agenda ca sa nu le uiti. E bine sa-i tii la curent cu ofertele pe cei care au mai dat comenzi la tine, sa tii legatura cu ei, ca sa-ti formez astfel un cerc de clienti. Cu cat ai mai multi clienti, cu atat e mai probabil sa strangi comanda mai mare, astfel ca iti creste posibilitatea sa faci mai multi bani. As adauga faptul ca nu e pentru oricine, pe mine pur si simplu nu m-a captivat deloc aceasta activitate, eu mi-am dorit sa fac bani pe termen lung, vezi mai jos la ce ma refer.

Cum castigi pe termen lung cu Oriflame?
Ca sa iti asiguri un venit pe termen lung trebuie sa iti formezi o echipa. Asta presupune sa gasesti persoane inteligente, serioase, dinamice, pe care sa le inscrii la Oriflame de pe numele tau, tu devenind astfel sponsorul lor. Cat poti castiga din asta? Castigurile sunt nelimitate si variaza in functie de volumul de vanzari al echipei tale. Asadar cu cat ai mai multi reprezentanti inscrisi, cu atat faci mai multi bani.
Banii pe care ii castigati cu Oriflame variaza in functie de cat de mult va implicati!

 

Dovezi de plata

Poate ca o sa te intrebi "bine, dar de ce nu vedem un extras de cont? De ce nu ne arati pe cineva care chiar face bani din afacerea asta?" E OK, iti inteleg curiozitatea, si eu as vrea un raspuns la intrebarile astea.
O sa iti raspund direct, eu sunt dovada vie ca se pot face bani cu Oriflame, la momentul in care scriu acest articol am titlu de Director de retea (cateva zeci de oameni din reteaua mea plaseaza comenzi din cand in cand), si castigul meu este de aproximativ 2200 lei la 3 saptamani adica 2930 lei/luna. Vedeti aici un extras de cont din contul meu ING. Ce vedeti in poza nu este cea mai mica plata, nici cea mai mare, este cea mai recenta la momentul scrierii acestui articol.

 

Cum te inscrii la Oriflame?

E chiar simplu, click aici sau pe banner-ul de mai jos si ajungi pe site-ul oficial Oriflame Romania, trebuie sa ai 16 ani impliniti ca sa poti completa. Nu uita, completeaza cu datele reale, numele real, adresa si toate cele, gandeste-te ca scopul tau e sa primesti bani in baza acestor date. Click aici pentru inscriere ; 


Daca ai intrebari, sugestii, opinii pe care vreti sa mi le transmiti, sau idei care nu sufera amanare si trebuie puse neaparat in practica, te rog sa le scrii mai jos in rubrica destinata comentariilor.

inscriere oriflame