Ce este Clixsense?
Clixsense este cel mai vechi si mai de incredere site care plateste pentru task-uri si offers. Site-ul isi plateste utilizatorii inca din anul 2006, de cand a fost infiintat.

Cine poate face bani cu Clixsense?
Oricine poate face bani cu Clixsense, nu este nimic greu, trebuie doar sa te implici suficient de mult, si sa vrei cu adevarat sa faci bani pe net.

Trebuie sa platesti ceva? Exista taxa de inscriere???
NU. Nu iti cere nici un ban, nici un leu la inscriere, inscriere este GRATUITA. Cu Clixsense nu trebuie sa dai nici un ban din buzunar, ai numai de castigat bani.

De unde stim ca site-ul Clixsense chiar ne plateste?
Majoritatea site-urilor de acest fel, nu platesc utilizatorii, si de aceea Clixsense si-a castiat milioanele de utilizatori platind de la inceput si pana in ziua de astazi, fiecare utilizator.
Pentru asta, este facut un forum cu dovezi de plata pe site-ul lor oficial. Forumul are si pagini in limba romana. Oricine poate vedea oricand mii de dovezi de plata, postate de utilizatori diferiti, asa ca nu o sa mai insist cu dovezile. Puteti vedea un exemplu aici.

dovada de plata clixsense

Este Clixsense un simplu site de facut bani pe net?
NU, Clixsense nu este doar un simplu site, este mai mult de atat. Este diferit de celelalte. Prin ce? In primul rand prin faptul ca ofera mult mai multe posibilitati de a face bani.

Cu Clixsense castigi:

  • bani din TASK-uri
  • bonusul zilnic
  • bani din Oferte
  • bani din referali

Cum te inscrii la Clixsense?

Trebuie doar sa faci click aici sau pe bannerul de mai jos, si sa completezi formularul din dreapta paginii care apare apoi click pe butonul albastru "Signup Now". Urmatorul pas este sa va verificati email-ul si sa confirmati inscrierea dand click pe un link, apoi va puteti apuca de treaba. NU aveti ce pierde, nu vi se cere nici un ban, castigati bani instant, merita sa incercati, dureaza 5 minute sa testati si sa va convingeti. Succes!